Knivtræf Nord 2014

Mange har, som jeg selv, også "den bedre halvdel" med. Det vil jeg gerne vise lidt fotos af så her er Ken Persson og frue. Ken Laver nogle smukke knive og er absolut en af de bedste knivmagere i DK.

Karl Anders Fynbo og Fru Kirsten. Det var lige før at Kirsten stjal hele billedet (og bordet), det endte også med at de måtte skilles, så hun fik foden under eget bord.

Kulden gjorde at man rykkede tættere sammen, Jette Byberg og Mogens Loft Svendsen tog konsekvensen fuldt ud, jeg tror de hyggede sig.

Eget bord, jeg havde Karl Anders Fynbo og Kristian Lund Jensen som naboer så vi hyggede os.

Her er så et billede fra udstillingsmontren.

Knivtræf Nord 2014 på Herregården ved Frederikshavn med det passende navn Knivholt, var også denne gang en success takket være de gode folk fra Vendsyssel Knivmagerforening. Alt "kørte I smør" som det plejer, om det så var vejret  så var det også som det plejer, koldt,og regn, trods dette var humøret højt. Det blev jo heller ikke ringere af at jeg var heldig at få 2 præmier, 1 præmie i "forfinede brugsknive kl.B" og så fik jeg "Knivmagernes pris" som jeg er speciel glad for.
Besøget, tror jeg nok var som sidste år og salget var på det jævne, men det var hyggeligt at møde gode kolleger, venner og bekendte, en tak til de gode Nordjyder for endnu et godt træf, jeg er sikker på vi ses igen.
 
Se :http://http://vendsysselknivmagerlaug.dk/knivtraef-i-nord/  Og:http://http://www.holstebrogruppen.dk/framesidstdk.htm

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.02 | 08:56

Smykkekniv nr. 122 koster kr. 1.500,-

...
13.02 | 19:49

Hvad koster smykke kniv

...
04.12 | 13:58

Hej igen Jens.
Hvad koster kniv nr 93. Den ser også fin ud!
Mvh Erik

...
02.12 | 17:50

Hej Hanne
Tak for din henvendelse, Kniv nr. 114 koster kr. 4.500,-
Hører gerne fra dig igen

VH Jens

...
Du kan lide denne side