Jagt og Outdoor Odense 2014

Finn Hampenberg, Odense. Finn er en international annerkendt knivmager som laver knive med et stærkt fantasifuldt udseende, men med kvaliteten helt I top. Finn laver hele kniven incl. klingen I højkvalitetstål, og skæftet I tand,ben, eller kunststof.

Et lille udpluk af Finns knive.

John Jensen med frue. Det er altid spændende at se Johns nye kreationer.Hans kendetegn er fuldtangeknive med meget kerative skeder med indlæg. Det havde han også dennegang og jeg glæder mig til næste gang.

Jens Rabek Struer. Jens havde denne gang bl.a. nogle flotte prægede knivskeder efter et nyt concept, meget flot, derudover selvfølgelig hans imponerende knivsamling.

Michael West en af DK mest kreative knivkunstner som netop har fået en stor Scandinavisk annerkendelse. Michael har her et stort smil på, men det varede ikke ved idet han også blev frastjålet et par af hans flotte klinger.

Michaels præmie fra Helsingfors og derunder præmiekniven

Uwe Carstensen Als her sammen med Børge Larsen Kerteminde, ny mand med nogle fine knive.

Eget bord, desværre med en tom plads (forrest I billedet) tyveriet er ikke anmeldt til politiet idet man blot vil sige at man kan passe bedre på sine udstillede genstande.

Jagt og Outdoor som foregår over 3 dage , var også denne gang godt besøgt. Det var hyggeligt at møde venner og kolleger, dog overskygges glæden noget på grund af tyverier , det gik ud over mig men også 2 andre knivmagere måtte konstatere at de var blevet bestjålet. Det får os til at overveje hvordan vi fremover vil udstille vore knive. Salget var på det jævne, pengene sidder endnu ikke løst, og vi må jo indrømme vore knive hører under luxus afdelingen. Jeg har denne gang valgt nogle fotos af knivvenner som ikke så ofte er med.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.06 | 16:08

Hej Erik
Du må undskylde men jeg er lige kommet hjem. Kniv nr 151 koster 4.500,-
Ven lig hilsen
Jens

...
08.06 | 14:35

Hej Jens Arne.
Jeg ved ikke om min besked gik igennem.
Men hvor meget koster "Excalibur"? Den er virkelig flot.
Med venlig hilsen Erik Krone

...
10.05 | 19:32

Orla Bech Larsen , prisen på kniv 3.500,- damaskknive fra 4.000,- og op.
VH Jens

...
16.03 | 08:48

Hej Jacob
Godt at høre, ja vi bor nu i Munkebo på 9 år og har det fint, håber det samme for dig
Venlig hilsen
Jens Arne

...
Du kan lide denne side