Knivtræf Nord 2014

Mange har, som jeg selv, også "den bedre halvdel" med. Det vil jeg gerne vise lidt fotos af så her er Ken Persson og frue. Ken Laver nogle smukke knive og er absolut en af de bedste knivmagere i DK.

Karl Anders Fynbo og Fru Kirsten. Det var lige før at Kirsten stjal hele billedet (og bordet), det endte også med at de måtte skilles, så hun fik foden under eget bord.

Kulden gjorde at man rykkede tættere sammen, Jette Byberg og Mogens Loft Svendsen tog konsekvensen fuldt ud, jeg tror de hyggede sig.

Eget bord, jeg havde Karl Anders Fynbo og Kristian Lund Jensen som naboer så vi hyggede os.

Her er så et billede fra udstillingsmontren.

Knivtræf Nord 2014 på Herregården ved Frederikshavn med det passende navn Knivholt, var også denne gang en success takket være de gode folk fra Vendsyssel Knivmagerforening. Alt "kørte I smør" som det plejer, om det så var vejret  så var det også som det plejer, koldt,og regn, trods dette var humøret højt. Det blev jo heller ikke ringere af at jeg var heldig at få 2 præmier, 1 præmie i "forfinede brugsknive kl.B" og så fik jeg "Knivmagernes pris" som jeg er speciel glad for.
Besøget, tror jeg nok var som sidste år og salget var på det jævne, men det var hyggeligt at møde gode kolleger, venner og bekendte, en tak til de gode Nordjyder for endnu et godt træf, jeg er sikker på vi ses igen.
 
Se :http://http://vendsysselknivmagerlaug.dk/knivtraef-i-nord/  Og:http://http://www.holstebrogruppen.dk/framesidstdk.htm

| Svar

Nyeste kommentarer

28.10 | 14:52

Hej Johnny. Tak for henvendelse, prisen på denne kniv er kr. 4,000,-

28.10 | 12:08

Hej Jens-Arne hvad er prisen på denne kniv?

13.10 | 12:16

Tak for interessen. prisen på denne kniv er kr.3,500,-
Hører gerne fra dig igen
VH Jens

13.10 | 11:40

Hej virkelig fin kniv, hvad er prisen på denne nr 172