Jagt og Natur 30-31 August. 2014

Michael og Jens, musikalske venner som denne gang havde problemer med at "komme igennem" idet et hyret orkester havde mere gennemslagskraft.

Denne flotte udstillingskniv som Jens Rabek havde lavet var omkring 40 cm. lang og det flotte skæfte som Jens ( efter lidt pres) måtte indrømme var lavet I Indonesien, skulle koste omkring 15.000- Jens tog også denne gang godt for sig af præmierne (4 stk.) tillykke.

Egon Christensen, Augustenborg Als, var også med sidste år. Egon er også smed og laver nogle fine knive og klinger.

John Jensen og frue, John er "still going strong" trods sygdom , et eksempel til efterfølgelse og hans knive er under stadig udvikling, godt gået.

Arkaluk Hansen Grønland, godt at se knivmagere så langt nord fra. Arkaluk har sin inspiration fra John Jensens Grønlandstur men er også påvirket af Bjarne Rasmussen, vi vil helt sikkert høre mere til ham.

Ernst Frandsen nordjylland, Ernst er en af vore garvede og dygtige knivsmede/knivmagere, som også har medvirket til den flotte aktionskniv, Ernst fik også nogle fine præmier, tillykke.

Michael West Klejtrup. Michael kan dårligt få armene ned, Han har netop modtaget en præmie"urkunde" ved et træf I Solingen,Tyskland, tillykke. Som man kan se er der på grund af de mange diplomer ikke megen plads til hans knive.

Eget bord. som man kan se har jeg draget konsekvensen af vor økonomiske krisetider og lavet nogle smykkeknive som passer til de flestes tegnebog, til gengæld går de "som varmt brød".

Jagt og Natur Gram Slot 2014 havde denne gang Dansk Knivforening som medarrangør. Dette gjorde at priserne for standleje blev mere medgørlige, og at der bl.a. blev afholdt action over en kniv tilvirket af 3 dygtige smede/knivmagere, overskudet gik til foreningen. Der blev også afholdt DM knivkonkurrence og jeg var heldig at få 2 præmier, da der også samtiddig var lidt salg må jeg alt I alt konstatere at det var en vellykket udstilling. Det var godt at møde gode gamle bekendte, samt ikke mindst at træffe Nye.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.09 | 20:26

Tak for din interesse, kniven koster kr. 4.000,-

...
01.09 | 19:50

Hej. Hvad er prisen på denne?

...
22.08 | 12:23

Tak for henvendelse, ja desværre den er solgt
VH Jens

...
22.08 | 10:49

Er kniv 173 til salg? :)

...
Du kan lide denne side